これ、美味しいよ!料理仲間集まれ!
by Yuki Email
from バンクーバー
2024-03-15 08:16:34 CA
Creamy White Sauce Chicken and Shrimp Lasagna (for 8 people)
クリーミー・ホワイトソース・チキンとエビのラザニア (8人分)
2 cup of cooked Shrimp with butter
4 cups of shredded Rotisserie Chicken
1/2 cup of chopped baby Spinach
1 chopped Onion
3 cloves of Garlic chopped
2カップ バターで炒めたエビ
4カップ 裂いたバーベキューチキン
半カップ ほうれん草 細切り
1個 玉ねぎ細切り
3粒 ガーリック細切り
9 Lasagna noodles
Boil Lasagna noodles with pinch of salt. Don’t overcook it. It will get soften even more when you bake it in the oven. Drain and leave the noodles in cold water to stop the cooking process.
9枚 ラザニアヌードル
お湯に少々の塩を入れ、ラザニアヌードルをやや固めに茹でる。お湯を流して、水に浸しておく。
1 tbsp Olive oil
1/4 cup unsalted Butter
1/3 cup of Flour
2.5 cups of Chicken broth
1.5 cups of half and half Cream
2 tsp Salt
Half tsp of Black pepper
Take deep pan at medium heat, put oil. Add onion and cook until it is soft. Add butter and flour and cook for 3 min until the colour is golden. Add chicken broth and cream. Add salt and black pepper. Stir until smooth like gravy. Add garlic and spinach and remove from the heat right away.
1大さじ オリーブ油
1/4 カップ 無塩バター
3分の1カップ 小麦粉
2.5カップ チキンストック
1.5カップ クリーム
2小さじ 塩
半小さじ 黒胡椒
深いフライパンを中火にして、油を注ぐ。玉ねぎが柔らかくなるまで炒める。バターを小麦粉を足して3分、黄金色になるまで混ぜる。チキンストックとクリームを足す。塩胡椒を足す。グレービーと同じとろみが出るまで混ぜる。ガーリックとほうれん草を混ぜて火から下ろす。
2 cup Ricotta cheese
2 cup of Mazarerra cheese
1 cup of Mazarerra cheese (keeping for the top)
1/4 cup of Parmesan cheese
1 Egg
1/4 cup chopped Parsley
Combine the above in a bowl.
2カップ リコタチーズ
2カップ モッザレラチーズ
1カップ モッザレラチーズ(最後に振りかける様)
4分の1カップ パーミザンチーズ
1個 卵
4分の1カップ パセリみじん切り
ボールの中で上記を混ぜる。
Heat oven to bake at 375 degrees.
オーブンを375度のベークにセットする。
Take oven dish and spread the cream sauce at the bottom. Add 3 noodles. Spread 1/2 of cheese sauce. Top it with 1/2 of shredded chicken and shrimp. 1/3 of cream sauce over it. Repeat the process to 3 layers. Spread the Mazarerra cheese on top. Use toothpicks to avoid cheese to stick to the aluminum foil cover. Ready to bake.
Bake at 375 degrees for 45 min.
Uncover Lasagna and broil at high heat for 3 min to brown the cheese.
Remove from the oven and let it rest for 30 min. Garnish with parsley and serve.
オーブン皿に、まずクリームソースを敷く。次に3枚のヌードルを敷く。半分のチーズソースを上にまぶす。そして半分のチキンとエビを乗せる。3分の1のクリームソースを敷いて、これをリピートして3段階のレーヤーにする。モッザレラチーズをう最後に振りかけ、アルミフォイルにチーズがつかないように、つまようじを数本刺して、アルミフォイルを上に被せて、オーブンに入れる。
375度で45分間ベークする。
アルミフォイルを取り除き、3分間強火でブロイルするとトップのチーズが黄金化する。
オーブンから出して、30分冷まし、パセリを振りかける。出来上がり。
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