Jpcanada留学センター

【広告】

注意事項:当サイトのコンテンツをご利用いただく全ての方は、利用規約に同意したものとみなします。 このサイトの掲示板は情報交換やコミュニケーションが目的で設置されています。投稿内容の信憑性については、 各個人の責任においてご判断下さい。全ての投稿において、投稿者には法的な責任があることをご認識ください。
また、掲示板上で誹謗・中傷を受けた場合は、速やかにサイト管理者までご連絡をお願いいたします。

売ります買います@バンクーバー

バンクーバーの売買、帰国セール、あげます、探しています等はこちらで。

当掲示板の使用から生じる損失、損害等に対して、Jpcanada.comでは一切の責任を負いません。
航空券個人売買、トラブルが懸念される売買、売買意志の感じられない方の投稿、
トピック作成後6ヶ月以上経過した投稿は削除する場合があります。
【重要】医薬品及び携帯電話の売買は、カナダ在住者のみご利用頂けます。

古い5件を表示 新しい5件を表示 
No.183126

Fully furnished bedroom + private bathroom for rent on 24th floor condo

by Charlie Kim  Email 
from Metrotown. Burnaby
 2024-04-08 09:27:04 CA

Hi there!

Please excuse me if I'm uploading a second post.
I can not seem to find my original post which I forgot to include pictures with, so I am posting a second one.

This is a 2 bedroom, 2 bathroom condo in Metrotown Station Square.
This is a relatively new building with completion date 2021 July. The condo is very well maintained and is kept clean.

Address: 6080 McKay Avenue
5 minutes walk from Metrotown Station

I am renting out a second bed room and a private bathroom.

Only the Kitchen and living room will be a shared space between you and me.
-and a laundry and dryer

Second room included:
•TWO Twin bed mattresses
•Bed frame with drawers
•Pillow and cover
•Bed sheets
•Two beddings and a blanket
•Desk with drawers and a mini stand
•Two chairs
•Full size mirror
Wall shelf
Big size closet with 20ish hangers

Bathroom included:
Sink
Toilet
Bath tub and a shower head
Shower curtain
Carpets
Multiple cabinets

Kitchen all included:
Utensils, cups, Dishes ,plates, pots, pans ,rice cooker, oven, microwave, and dish washer
Various cooking tools
Large Refrigerator

Living room included:
Dining table
Comfy sofa
Great city view from 24th floor!!

You are more than welcome to hang out in the living room as long as reasonably quiet.

Room is available May 01 2024
$1300/month
$650 security deposit
**must provide a notice of leave at least a month in time

Free Wi-Fi, electricity,hot water and heating
Free toilet paper, paper towels, and dish soap

You will be given PLENTY of private cabinet spaces in the kitchen

*No pet, no smoking, no partying*

An occasional visit of one or two guest MAX is allowed with good reason.
- I personally don't bring anyone home myself, but you are more than welcome to do so with a notice in advance!! 😀

Please feel free to message me with any inquiry you may have

Charlie. 778 886 1112
Kakaotalk. Charliecharr
*Please only inquire through above method**

About me:

I am a Korean-Canadian male working full time as a store manager. I lived in Canada for 24 years and love practicing a healthy lifestyle. You can find me spending my free time cooking Korean dishes, working out, practicing yoga, and reading books.

I am easy going, well mannered and personable. I do not tolerate putting others at discomfort and I expect the same from my roommate.

I like to keep my living space clean and tidy. Thus I vacuum and do a garbage run once a week to ensure living room feels pleasant and stress free environment. Cleanliness in kitchen is my top priority as well. I always make sure to leave the area with no left overs and stains after each use.

On a side note I am a big fan of Japanese raw denim and thus most of my wardrobe is Japanese made clothes!!

不適切な内容を報告する
このトピックは2025年2月9日に削除されます。
トピック復活を希望される方はご意見掲示板に理由を含めてご連絡ください。
Res.1

by 無回答
from 無回答 2024-04-08 17:08:49 JP

Do you have minimum stay and take over?

不適切な内容を報告する

Res.2

by Charlie Kim  Email 
from Burnaby 2024-04-09 10:52:31 CA

Hi there,
Thank you for your inquiry.
Minimum stay is 2 month and take over isn't an option as I own this property.

Cheers,
Charlie

不適切な内容を報告する

No.183173

Richmond House En-suite private Bedrooms for rent!

by Lisa  Email 
from Richmond
 2024-04-09 10:48:22 CA

Richmond quiet street ensuite bedrooms for rent!
Shared kitchen and laundry, very nice landlord, clean environment and new bed mattress.
Welcome long-term girl tenants with visas.
Text me your desired date to view, a flexible schedule to show.
Bus: 408, 403, 402
3 mins walk to supermarket, drugmart, grocery and food.
Walking distance to Richmond centre Skytrain station.
Good location and has a beautiful private room.

Lisa 604 787 2800

不適切な内容を報告する
トピック復活を希望される方はご意見掲示板に理由を含めてご連絡ください。
No.39426

歯列矯正

by 無回答 
from 無回答
 2024-04-03 13:37:58 CA

歯列矯正大失敗しました。
歯間を削られ過ぎて歯がヒリヒリするようになってしまったこと。
アシスタントが下手過ぎて、ワイヤー調整時に何度も何度も手が滑ったため器具が歯に当たって削ってしまい、歯の表面に切り傷のような傷がたくさんできてしまった事。あとは歯並び1本1本がきれいに並んでいません。 以前よりは綺麗とは言え、前歯4本がほぼほぼ真っすぐに並んで獅子舞みたいになっています。先生に言っても全く理解されません。全ての歯が並んでるとは言え一本一本違う方向を向いています。

先日先生に、こういうところを、もう少し直してほしいと言うと、ムッとした態度を取られました。そろそろ終了、ということですが、全く満足できていません。先生自体が私が直してほしい所を言っても全く理解しようとしてくれず、イラっとした態度をとる場合は、どうしようもないのでしょうか。
ちなみにですが、こっちの知り合い数人に歯並びを見てもらった際に、これでずっと矯正やってきたなんて正直信じられない、まったく噛み合わせもあってないし、普通は半年ほどでそれくらいの歯並びにはなれるよと言われました。←私の歯並びを見て正直に答えてほしいと言ったので結構きつめに言われたという感じです。

このような場合、満足できていない場合は部分的な返金を求めることは出来るのでしょうか。 
もしくは、泣き寝入り、他の矯正歯科でもう一度直お願いすることになるのでしょうか。
過去に矯正された方で満足いかなかった場合はどうされましたか?

不適切な内容を報告する
Res.3

by 無回答
from 無回答 2024-04-06 13:48:45 CA

歯科医に希望通りにしてくれないなら、カレッジにコンプレイン入れることを視野に入れていることを伝え、それでもダメなら時間かかるかもしれないですが、下記のリンクに従ってクレームを入れてみたください。

https://oralhealthbc.ca/complaints-concerns/learn-about-the-process/

不適切な内容を報告する

Res.4

by 無回答
from 無回答 2024-04-09 08:53:48 CA

それは大変な目に遭いました(あっています)ね…
歯は一生もので大事だし、大金をだされているので、クレームをしたほうがいいと思います。
正直クレームをしてどうなるか等は全く知識はないのですが、歯が削れてしまっていてヒリヒリするっていうのは一生ものかもしれませんし(エナメル?部分が傷ついているかも?)、歯にも傷がついてしまったとなれば損害賠償ものではないのかな?と個人的には思います。
他の歯医者さんに意見を聞いてみて(相談してみて)、その見解も一緒に伝えたら説得力もますと思います。

不適切な内容を報告する

Res.5

by 無回答
from バンクーバー 2024-04-09 10:16:47 CA

こんにちは、4さん。

3さんが載せてくれたリンクを日本語にしました。
参考にどうぞ。

https://oralhealthbc-ca.translate.goog/complaints-concerns/learn-about-the-process/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ja&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

クレームした後、カレッジ(歯医者管理事務所)で法律に基づいた裁判がされ、クレームされた歯医者への応対がカレッジからある様ですけど、歯医者の費用の返済・新しい歯医者の紹介などは、一切無いようです。

カレッジにどうしたらいいのか相談されてはいかがですか?

英語
https://oralhealthbc.ca/complaints-concerns/submit-complaint/

日本語
https://oralhealthbc-ca.translate.goog/complaints-concerns/submit-complaint/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ja&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

不適切な内容を報告する

No.183172

【好立地 | Yeletown 】駅近 $990 (家具/光熱費/WiFi 込)

by Yu  Email 
from 無回答
 2024-04-09 10:07:20 CA

詳 細
・場 所:Yeletown(最寄駅 徒歩5分 | バス停 徒歩1分)
・家 賃:$ 990(家具・光熱費・高速WiFi 込み)
・入 居:2024年5月1日〜( 4/23~ 可 *要相談)
・備 考:ジム・プール・サウナ あり     
     キッチン・バスルームは綺麗で     
     日本人のハウスメイトとシェアです。     
     カフェや公園も徒歩30秒!

・ルール:掃除当番などはありますが基本的に自由    
     門限なし、洗濯機利用も自由.
    (*常識的なことはここに記載していません)

現在、オーナーが不在のため
彼の代わりに私が仲介として投稿をしております。
オーナーもハウスメイトも良いメンバーです!

内見希望の方は、ご質問など
1〜6 を記入し、お気軽にご連絡ください

▼
1. 年齢
2. 入居希望日
3. 入居滞在期間
4. ビザ種類
5. 職 種
6. 内見希望日
7. メッセージ、質問など

ご連絡お待ちしています^^/

不適切な内容を報告する
No.215774

QueenサイズのKINGSDOWN高品質マットレス 運送・相談可

by KINGSDOWN  Email 
from バンクーバー
 2024-04-09 09:45:40 CA

こちらのKINGSDOWNブランドのQueen Sizeのマットレスは、高級メーカーだけあって凄く寝返りがスムーズなので快適な睡眠を実感し易いと思います。大切に長く使って頂ける方へ250ドルでお譲りしようと考えています。
元々の価格は税込みで1100ドル以上なので、まだまだ長く使用可能な優良品です。
トップピロー付きなので丁度良い柔らかさで、背中へのサポート感が有って睡眠の質の違いを感じ易いです。

凄く高品質なマットレスなので、ホテルのハイグレードなベッドでぐっすり眠っているかのような心地よさが良い感じです。
一年以上はカバーを付けて使用しており、目立って気になるダメージはほぼ無い状態です。

お受け渡しはダウンタウンの自宅で考えています。もし、お車をお持ちでない方は、バンクーバーエリア近辺なら20ドル程度でお持ちすることも可能です。距離によってはご相談してもらえればと思います。

不適切な内容を報告する
 古い5件を表示 新しい5件を表示 
コンテンツフィルタ:ON

安全にサイトを閲覧していただくため、コンテンツフィルタをONに設定してあります。
全てのコンテンツを閲覧したい場合は、フィルタをOFFにしてください。

»コンテンツフィルタとは?