Jpcanada留学センター

注意事項:当サイトのコンテンツをご利用いただく全ての方は、利用規約に同意したものとみなします。 このサイトの掲示板は情報交換やコミュニケーションが目的で設置されています。投稿内容の信憑性については、 各個人の責任においてご判断下さい。全ての投稿において、投稿者には法的な責任があることをご認識ください。
また、掲示板上で誹謗・中傷を受けた場合は、速やかにサイト管理者までご連絡をお願いいたします。

仕事・求人@バンクーバー

バンクーバーエリアでのカナダワーキングホリデーの仕事探し。カナダ永住者・移民の仕事探し。ワーホリ求人など。

「仕事・求人」掲示板では、トピックの本題から外れた投稿は、予告なく削除する場合があります。
Employment Agency・ビザコンサルタントからの投稿は、削除、もしくは掲載費を請求させて頂く場合があります。
English Tutorの場合 →こちら Language Exchageの場合 →こちら

【重要】誹謗中傷 荒らし トピ・レス対応について

JPカナダ掲示板サイトでは悪意のあるトピ、執拗なレス、個人(会社・店)などが特定できるレス・トピなどについて当事者・関係者からの要請の有無に関わらず削除対応をしています。ご了承ください。


No.104525

SAKU BRENTWOOD -KITCHEN Staff [[[Full Time OPENING]]] or [[[Part Time Line Cook]]]

by SAKU brentwood
from  Burnaby 
2024-12-24 12:05:40 CA

Company & Location: SAKU BRENTWOOD

Are you passionate about cooking and looking for a fast-paced, rewarding opportunity? We are looking for passionate, motivated, and dedicated individuals to join our team as Kitchen Prep and Opening Staff. If you thrive in a fast-paced environment and enjoy working as part of a dynamic team, we want to hear from you!

Position: OPENING (PREP)
Job Type: Full- Time
Pay: Start with Minimum wage + Tips + Vacation pay
Shift:30~40 hours per Week

Position: Line Cook
Job Type: Part- Time
Pay: Start with Minimum wage + Tips + Vacation pay
Shift:15~ hours per Week


Job Description:

As part of the kitchen team, you will play an essential role in our daily operations. Responsibilities include prepping ingredients, assisting with kitchen organization, and ensuring smooth opening operations. You'll work closely with our chefs and kitchen team to ensure the kitchen is fully prepared for service.


Responsibilities:
(Prep Opening)
•Prepare and cook menu items to order according to restaurant recipes and standards
•Ensure that food is cooked in a timely manner and meets quality expectations
•Maintain cleanliness and organization of workstations and kitchen
•Collaborate with other kitchen staff to ensure smooth operation during service
•Handle and store food properly to maintain freshness and minimize waste


(Line Cook)
•Prepare and cook menu items to order according to restaurant recipes and standards
•Ensure that food is cooked in a timely manner and meets quality expectations
•Maintain cleanliness and organization of workstations and kitchen
•Collaborate with other kitchen staff to ensure smooth operation during service
•Handle and store food properly to maintain freshness and minimize waste



Requirements:

•No prior experience required (Training provided)
•Ability to work in a fast-paced environment and under pressure
•Ability to work well with others in a team
•Attention to detail and a passion for quality food
•Must be able to stand for long periods
•Ability to follow recipes and maintain consistency in dishes



Why Join Us?

•Flexible scheduling
•Positive, team-oriented work environment
•Opportunities for growth and advancement within the company
•Provide Staff Meal everyday
If you're interested in becoming a part of our team, apply today! We’d love to meet you.

To Apply:
send your resume to sakubrentwood4402@gmail.com

あなたの情報

お名前 Name 任意

お住まい Area 任意

左で「その他」を選んだ方

Email任意

※Emailは非公開ですが、掲示板を通じて、他の利用者から直接メールを受け取ることが可能です。
※情報配信メールについて:Jpcanada.comもしくはVancoadからの情報配信サービスの一環としてメールをお送りする場合があります(後日、登録を削除することも可能です)。

入力内容

コメント Comment 必須 required Ex) "up"

写真 Photo 任意


4MB以下のJPEG形式のファイルを1枚までアップロードできます。
また、サイト管理者が相応しくないと判断した写真は予告無く削除する場合がございます。

スパム認証 - Spam verification

必須 required

スパム防止のため、入力欄に画像と同じ数字を入力してください。

数字が読みにくい場合は、違う画像を表示してください。

利用規約を再度ご確認下さい。
誹謗・中傷・いやがらせ・煽り・プライバシーの侵害・度の過ぎた感情的な投稿にはお気をつけ下さい。
節度と思いやりを持った投稿をお願いいたします。
法律で禁止されている投稿内容は、必要情報を然るべき機関へ報告する場合があります。


注意:一台のパソコンを複数人数で利用なさる場合は、ご利用終了後にログアウトをお願い致します。