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仕事・求人@その他都市
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No.4303
エドモントン 飲み屋レストラングループ寿司職人募集
by Nomiya Restaurants from エドモントン 2018/09/02 14:38:27

We’re looking to grow our Nomiya family! The Nomiya Restaurants are a group who are looking for reliable, enthusiastic workers with a positive customer-first attitude. Put your passion for Japanese cuisine to practice and join our family today. If you are looking for a good environment and want to practice and improve your English, the city of Edmonton is a great place.

飲み屋で一緒に働ける元気で明るい新しい仲間を探してます!!お客さんと話しをしたりするのが大好きな人大歓迎です!!飲み屋スタッフはみんな優しく、フレンドリーな居酒屋です!!
エドモントンは日本人が少なく、英語を学ぶにはとてもいい環境です!飲み屋のスタッフもほとんどがカナダ人です!もし、英語のスキルを伸ばしながらカナダで働きたいあなた!是非ご連絡ください(^^♪ 

We are accepting applications for the following full-time positions at our three locations in Edmonton, Alberta:
フルタイムで働ける人を募集! 3つのロケーションがあり、それぞれ募集しています!
NOMIYA CALGARY TRAIL NOMIYA ELLERSLIE NOODLE BAR BY NOMIYA

Sushi Chef

Job Details
お仕事の詳細

1) Position Title: Sushi head Chef
 寿司職人
2) Job Duties:
● Preparing, cooking, and presentation of food to our customers.
● 下準備、料理やお客様への料理の説明
● Leadership and overseeing the other kitchen staff and their duties
● リーダーシップとキッチンスタッフの責任などの監督
● Development of menus and recipes
● 新レシピなのど提案
● Checking, receiving and ordering products within budget
● 食材の在庫のチェックやオーダーなど予算含めの管理
● Confirming the quality of raw and cooked food items
● 生ものや調理された料理の確認
● Maintaining the highest possible standards of health and safety, sanitation and cleanliness in the workplace 
● 職場での健康面や安全、公衆衛生、清潔感を高い質で維持する
● Guidance and training of the development of new kitchen employees
● 新しいキッチンスタッフへトレーニングや指導
● Meeting with the managers and owners to ensure our operations are in order
● マネージャー、オーナーからの指示や相談などのミーティングを必ず行う
● Working with upper management to develop and maintain business strategies and procedures.
● お店を繁栄させるため高度な管理、ビジネス戦略やその手続きを維持しする
● Recruitment, management and coaching of staff at front and back of house.
● レストランの新しいスタッフの管理等

3) Requirements: Minimum of three years of relevant experience
 必要事項:最低でも3年の寿司職人に関連した経験
4) Language requirements: English, Japanese,
 英語、日本語話せる方
5) Salary: $17+ per hour ( We offer competitive pay based on experience )
 時給:17ドルから(経験次第で昇給あり)
6) Benefits: The position includes great health and dental benefits. We can help with finding accommodations and getting settled in Edmonton.
健康保険、歯の保険の手当付き。住居探しやエドモントンへの引っ越しが必要な方であればお手伝いします。
7) Duty hours: Full-time 40-50 hours weekly. Working a combination of lunch, dinner, and weekend shifts are required. There may be times when working extra hours is needed. These extra hours can be accumulated to be taken as paid vacation days.
労働時間:フルタイムで週40-50時間、週末はランチタイム、ディナータイム共に働ける方。残業していただかないといけないときでも可能な方。
8) Paid holidays / Annual leaves: 2 weeks’ vacation unpaid. Extra days worked can be accumulated as vacation days. Taking time off has to accommodate business schedule and needs.
1年間で2週間の休みがとれますが、お店のスケジュールがあるので忙しい時期などはマネージャーと要相談。


9) Term (length) of employment 2 years.
 2年労働契約
10) Approximate starting date. Dec 1st, 2018
おおよその働き始める時期:2018年12月1日から
11) Availability as a Visa sponsor: Yes, with PR (permanent residence) support
 永住権のサポート可能です


Res.1 by 無回答 from 無回答 2018/09/06 04:02:00

始めまして。

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