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No.99429
looking for IZAKAYA EXECUTIVE CHEF and kitchen stuff
by ray from richmond 2022/08/04 19:58:53

職種:フルタイム

完全な職務記述書
プレッシャーの下で6〜10人のキッチンチームを管理できる
食品の準備プロセスおよびその他の関連する活動を監督および指示する
居酒屋の魅力的なメニューを作る
冷製料理、鍋料理、焼き鳥、寿司、ラーメン、天ぷらなど、思い出に残る特製料理を作りましょう。
日本の食文化と地元の食生活に関する知識
スタッフの雇用、トレーニング、スケジュール設定ができる
食料品の在庫を監視し、注文する
すべての慣行がBC州の食品安全基準および衛生規制に準拠していることを確認してください。
目標を達成するための食料コストの管理と維持

スケジュール
8〜10時間シフト
月曜日から金曜日
日勤
休日
夜勤
週末の空き状況

給料
年間80000ドルから100,000ドル
追加料金:
残業代
チップ


メリット福利
毎日のスタッフの食事
店舗割引
側の駐車場
休暇の支払い
あらゆる種類の保険

Job Type: Full-time

Full Job Description
Be able to manage a 6-10 people kitchen team under pressure
Oversee and direct the food preparation process and any other relative activities
Create a attractive menu for a izakaya restaurant
Create signature dishes that are memorable including cold dish, pot dish,yakitori, sushi,ramen, tempura etc
Knowledge about the Japanese cuisine culture and local dinning habits
Be able to hire, train and schedule staff
Monitor food stock and place orders
Insure all practices are in accordance to BC food safety standards and sanitation regulations.
Controlling and maintaining food cost to meet targets

Experience
Minimum 5 years management experience in a commercial kitchen
Minimum Food safe level 1 qualification
food safe level 1
Extensive experience in Japanese cuisine
Speak Japanese or Chinese (prefer)


Schedule
8-10 hours shift
Monday to Friday
Day shift
Holidays
Night shift
Weekend availability

Salary
From $80000- $100,000 a year
Additional pay:
Overtime pay
Tips


Benefits 福利
Daily staff meals
Store discount
parking on-side
vacation pay
any kinds of insurance


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