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仕事・求人@バンクーバー
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No.88669
辻利 Pastry cook assistant shop manager
by Yuri Nagahara from バンクーバー 2018/10/17 14:21:18

TSUJIRI Canada

辻利カナダでは、ハイエンドな抹茶や日本茶を使用し、美味しくて健康的な商品をカナダのお客様に提供しています。
「日本の文化である抹茶や日本茶をカナダで広めて行きたい。」そんな思いを持った明るく元気なスタッフが毎日お仕事に励んでいます。
そんな思いを共有できて、楽しく協力しあえる新しいスタッフを募集しています。

お茶の知識やお仕事の経験があまりなくても、前向きな姿勢とやる気さえあれば、チームで助け合いながらトレーニングもしていきます。(経験者は優遇されます。)

皆さんがお持ちの色々な質問も面接時にご説明していきますので、ぜひ一度応募してみてくだ
さい。

Our company Mission-
“To contribute to people’s healthier lifestyle. One encounter at a time.”
Our staff is working hard to spread Japanese culture and teas to the world.
Therefore, if you are interested in Japanese culture and who share the same passion, we can work together.

Pastry cook assistant
辻利カナダでは、キッチンでペイストリーを作ってくださる方を探しています。

· 仕事を早く覚え、その環境に慣れることのできる方
· 監視を最小限に、細かいい部分まで気を配れる方
· 商品のスタンダード、クオリティーを任せられるかた
· ポジティヴに働ける方
· 2018年 11月中旬から働ける方
*ペイストリー、ベイカリーの経験のあるかたを優先します

賃金:$16.00-18.00 /hour

 
Pastry cook assistant
TSUJIRI Canada bakery kitchen is looking for pastry baker who can work from early morning.

Shop Manager
店舗マネージャー (フルタイム)

仕事内容:
· 自社の方針、SOP 、ガイドライン、トレーニング方法をしっかり理解してもらう
· 全てのお客様に気持ちよく利用して頂き、いつでもサービスを提供できているか把握してもらう
· 売上やレシート等の管理
· 店舗の全ての機器が綺麗に保たれているか、部品のコンディションチェック
· 従業員等の店舗の方針がきちんと守られているか

要求事項:
· リーダーシップ、マネジメントスキル
· マルチタスキング能力
· 計画的である
· 自発的で、先導して仕事をできる方
· 日本のお茶や文化の一般知識のある方

経験:
監視係:1年、飲食店:2年

賃金:$38,000.00 to $43,000.00 /year

経験:監視係:1年、飲食店:2年

賃金:$38,000.00 to $43,000.00 /year
Salary: $38,000.00 to $43,000.00 /year


Scope of Work:
Understand completely all policies, SOP, guidelines and training programs.
Ensure that all guests feel welcome and are given responsive, friendly and courteous
service at all times.
Control cash and other receipts by adhering to cash handling and reconciliation
procedures in accordance with restaurant policies and procedures.
Fill in where needed to ensure guest service standards and efficient operations.
Ensure that all equipment is kept clean and kept in excellent working condition through
personal inspection and by following the restaurant’s preventative maintenance
programs.
Oversee and ensure that restaurant policies on employee performance appraisals are
followed and completed on a timely basis.
Schedule labor as required by anticipated business activity while ensuring that all
positions are staffed when needed and labor cost objectives are met.
Requirement:
Assist with maintaining shop inventory control system.
Strong leadership and management skills
Ability to multi-task
Excellent organizational skills
Self motivated with strong initiative
General knowledge of Japanese tea and culture.

Experience:
Supervisory: 1 year Food & Beverage: 2 year

Job Type: Full-time

Must be able to learn quickly and work in a fast paced environment.
Able to work under minimal supervision and have attention to detail.
Must be accountable for the quality and standard of products produced.
Energetic with a positive, reliable strong work ethic.
Be able to start around Second week of November 2018

*Preferably, People who has an experience scratch baking in a professional bakery.

Salary: $16-18 /hour

Shop Manager
店舗マネージャー (フルタイム)

仕事内容:
· 自社の方針、SOP 、ガイドライン、トレーニング方法をしっかり理解してもらう
· 全てのお客様に気持ちよく利用して頂き、いつでもサービスを提供できているか把握してもらう
· 売上やレシート等の管理
· 店舗の全ての機器が綺麗に保たれているか、部品のコンディションチェック
· 従業員等の店舗の方針がきちんと守られているか

要求事項:
· リーダーシップ、マネジメントスキル
· マルチタスキング能力
· 計画的である
· 自発的で、先導して仕事をできる方
· 日本のお茶や文化の一般知識のある方

経験:
監視係:1年、飲食店:2年

賃金:$38,000.00 to $43,000.00 /year

経験:監視係:1年、飲食店:2年

賃金:$38,000.00 to $43,000.00 /year
Salary: $38,000.00 to $43,000.00 /year


Scope of Work:
Understand completely all policies, SOP, guidelines and training programs.
Ensure that all guests feel welcome and are given responsive, friendly and courteous
service at all times.
Control cash and other receipts by adhering to cash handling and reconciliation
procedures in accordance with restaurant policies and procedures.
Fill in where needed to ensure guest service standards and efficient operations.
Ensure that all equipment is kept clean and kept in excellent working condition through
personal inspection and by following the restaurant’s preventative maintenance
programs.
Oversee and ensure that restaurant policies on employee performance appraisals are
followed and completed on a timely basis.
Schedule labor as required by anticipated business activity while ensuring that all
positions are staffed when needed and labor cost objectives are met.
Requirement:
Assist with maintaining shop inventory control system.
Strong leadership and management skills
Ability to multi-task
Excellent organizational skills
Self motivated with strong initiative
General knowledge of Japanese tea and culture.

Experience:
Supervisory: 1 year Food & Beverage: 2 year

Job Type: Full-time




Res.1 by 無回答 from 無回答 2018/10/18 14:10:45

今回は、本当にOPENするのでしょうか?
Res.2 by 無回答 from 無回答 2018/10/21 10:02:22

ロケーションが分からないと応募出来ませんよね?
Res.3 by 無回答 from 無回答 2018/10/31 02:27:44

まだ募集していらっしゃいますか?
Res.4 by 無回答 from 無回答 2018/11/01 14:14:57

本当に人材を求めているなら質問に答えましょう!
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