バンクーバーに新しくオープンする日本食コンセプトのQSRレストランで、プロダクション・キッチンマネージャーを募集します。
こちらのポジションは、高品質の食事を届ける・提供することに情熱を持って取り組める人、またキッチンマネージャーとして細かいことに気が配れ、整理整頓が出来る人向けの仕事になります。
応募資格:3年以上の プロダクション/コミッサリー キッチンマネージャーの経験
又は ブッチャーの経験、 又は クック(シェフ)の経験
PR保持者(英語でコミュニケーションがとれる人)
FoodSafe保持者
チームワークの仕事が得意な人
インベントリーやケータリングの経験があると尚可
勤務時間、お給料・待遇については、面接時に詳細を説明させて頂きます。
応募方法:英文のカバーレターとレジュメをこちらのe-mailアドレスに送って下さい。
fifteengroupoffice@gmail.com
こちらの会社はレストランオープンのコンサルティング会社となっております。レジュメを拝見後、面接に進む方は連絡させて頂きます。
応募資格を全て満たしていなくても、バックグラウンドや他の経験を見て判断させて頂きますので、
興味のある方は是非応募してみて下さい。一緒に新しいQSRレストランを盛り上げていける方、一
緒に会社を大きくしていきましょう!
We are a growing Vancouver born QSR restaurant and we are currently looking for an experienced Production Kitchen Manager for this fresh, modern and fun Japanese concept.
This candidate must be experienced in Production/Commissary Kitchens and will have some experience with Butchery. This candidate must possess a passion for fresh and local food concept and must be focussed on delivering a very high quality product. This role will require a great attention to detail and organization while upholding all corporate specifications.
Qualifications include…
Minimum 3 years’ experience (Production/Commissary Kitchen Management and/or Butchery or Cook Experience)
Food Safe Certification
Experience with team development
Experience with inventory procedures
Experience with handling high quality food products
If you are a career minded individual, this is an excellent opportunity for fast track professional development with a growing company. If you lead by example and feel you could make a positive impact by joining our dynamic team, please email your cover letter and resume to
fifteengroupoffice@gmail.com .