Experienced Native Speaking Canadian English Instructor!!! Now accepting new applications for 2014 in Vancouver!!! Casual, conversation classes are expected to begin February 1, 2014 and will be conducted downtown. Class location can be decided by students (ex: cafe, library, pub) and will be 1 hour in length. Maximum 4 students per session. FREE 30 MINUTE TRIAL CLASS OFFERED FOR ALL NEW STUDENTS!!! Each 1 hour conversation class afterwards - $8 an hour! It's a new year! Have FUN learning English in VANCOUVER with me!!!! :D
GK
2014年、新年の始まりと同時に新しい生徒を募集しています。
場所はダウンタウンのカフェや図書館、パブなど、その都度異なります。
料金は1時間8ドルで、初めての生徒は30分フリートライアルを受けることもできます。
ネイティヴカナディアンとカジュアルなレッスンで英語を学んでみませんか?
私は先生に代わって代理投稿させてもらっている日本人の生徒ですが、先生はいつも丁寧に優しく教えてくれる上、とてもユニークなカナディアンです。私は先生に出会ってから英語力の向上と同時に、楽しい思い出もたくさんでき、充実したカナダ生活を送ることができています。2014年、ぜひ一緒に楽しく英語を学びましょう!27歳 ナオキ
私はこちらに来て三ヶ月経ちますがずっと彼に教えてもらっています。英語の上達はもちろんですが、それ以上にいろんなとこに連れて行ってもらいました。ローカルの人しかいないパブやハイキング、クリスマスパーティーなどすべて英語環境でカナダライフを満喫出来ています。23歳 ユミ
【PR】語学学校・専門学校のトライアルをオンライン予約(日本語対応)