ロイヤルバンクのレポートによると、
The survey was in line with the steady decline in employment in early 2008, with an average of 65,000 job losses per month reported from January through May. The goods sector continued to bear the brunt of the layoffs with 396,000 jobs lost, mainly in construction and manufacturing, while service sector employment grew by a relatively subdued 14,000 jobs per month.
だ、そうです。
最近や今後の景気の見通しを考えれば、今はどこも新しく人を採用するのに慎重になっているのだと思われます。だからといってあきらめてはいけません。
履歴書を送って面接まで行ったと言う事は、貴方の経歴や資格などには問題はないと思います。(面接までも行かない人が大勢います。)と言う事は、面接・インタビューの時にもっと自分に自信を持って行けば良いと思います。面接を受けに行くと言うよりも、こっちが会いに行ってやるくらいに思っていくと良いですよ。
って、ジョブフェアで言われました。その気持ちで面接に行ったら本当に受かりました。
不採用の返事は本当にへこみますよね。でも、あと一歩ですよ。がんばってくださいね。
【PR】英文レジュメも日本語履歴書も、ラクラク10分でプロ仕上げ!無料!